Corunca, Str. Principală, nr. 412-413, Mures
Luni - Vineri 8:00 - 16:00

HomePolitica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa fim deschisi cu privire la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale.Aceasta declaratie este pentru a va instiinta asupra tipului de informatii colectate de la clienti si la modul in care utilizam aceste informatii.

 1. Cine suntem?
  Noi suntem SC Stivuitoare Lize SRL , (denumita in continuare „Stivuitoare-Lize” sau „Noi”), persoana juridica de nationalitate romana, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J23/3194/2018 , avand cod unic de inregistrare fiscala 38021175 si va furnizam prin intermediul magazinului online, produse din categoria servicii si alte bunuri.
  Ne puteti contacta oricand la:
  Adresa sediu social: Str. Prahova 20 Jud. ILFOV, Loc. PANTELIMON
  Nr. telefon: +40744891111 E-mail: office@stivuitoarenoi.ro
 1. Ce categorii de date colectam

Stivuitoare-Lize colecteaza si prelucreaza datele dvs. pentru onorarea comenzilor si livrarea produselor pe care le doriti, imbunatatirea experientelor in magazinul online, oferirea de asistenta si suport sau pentru a va crea un profil de client in vederea transmiterii unor oferte personalizate.
De exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:
– Cand va creati un cont, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;
– Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: numele si prenumele, detalii de facturare, produsele dorite, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc. sau numele firmei si datele acesteia.
– Cand comunici cu noi prin email sau telefon pentru asistenta
Atunci cand ne vizitati site-ul www.strivuitoare-lize.ro, colectam urmatoarele date:
– date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatiile de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate si prelucrate in numele nostru, prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti si puteti gasi mai multe informatii despre acest lucru la adresa Politica privind utilizarea fisierelor cookie
– date despre vizita dumneavoastra, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secventa de clicuri catre, prin si de la site-ul nostru (inclusiv data si ora), informatiile sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat pe site.
Anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru pot fi de asemenea, colectate si prelucrate ulterior pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs.

 1. Cum si de ce sunt colectate aceste date

Pentru prestarea serviciilor in beneficiul dvs. – pentru a respecta contractul cu dvs si pentru a va livra comanda, acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:
– accesarea site-ului
– crearea si administrarea contului;
– prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
– solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura legate de o comanda;
– returnarea produselor conform prevederilor legale;
– rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
– pentru a-ti permite sa ne contactezi, pentru asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile JustMoveMedia;
– pentru a-ti oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ai cerut
– pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de site si gama de produse /servicii
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre JustMoveMedia si dvs.. In acelasi timp anumite prelucrari pentru realizarea acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre -ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie dupa finalizarea unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.
Pentru marketing – vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie si putem afisa recomandari personalizate.
Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in produse salvate/ achizitionate).
In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin: accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi sau prin contactarea Stivuitoare-Lize folosind detaliile de contact de mai sus.
In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.
Pentru apararea intereselor noastre legitime – pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala, in urmarirea scopurilor descrise mai sus iar interesele dvs. de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru indeplinirea obligatiilor si drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni si Conditii)
De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 1. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont pe site-ul www.strivuitoare-lize.ro. In cazul in care este cerut explicit sa respectam cerintele legale sau de reglementare, pentru a solutiona litigii, a preveni frauda si abuzul sau sa impunem respectarea termenilor si conditiilor noastre, este posibil sa pastram, de asemenea, anumite informatii, dupa cum este necesar, chiar si dupa ce va inchideti contul sau nu mai este necesar sa va furnizam serviciile.

 1. Partajarea datelor cu caracter personal

Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
• companiile care ne permit sa vindem si sa livram comenzile dvs., cum ar fi furnizorii de servicii de plata si companiile de livrare, companiii de telefonie mobile, societati de asigurare
• furnizori de servicii profesionale, cum ar fi agentii de marketing, parteneri de publicitate si gazde ale website-urilor si furnizori de servicii IT, platforme financiar-contabile
• agentiile de referinta de credit, agentiile de aplicare a legii si de prevenire a fraudei
• companiile aprobate de dvs., cum ar fi retelele de social media (daca alegeti sa va conectati conturile la noi
• altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.
Pentru a va oferi produse personalizate intereselor si preferintelor dvs., prelucram anumite date cu unii parteneri care ne ajuta sa va adresam ofertele personalizate, cum ar fi: prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ti transmite oferte personalizate prin reclame tinta cu ajutorul functiei de audiente personalizate pe liste de clienti, sau prelucrarea datelor pentru a-ti transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentala online derulate cu Google AdWords.
Puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatoarele link-uri:
https://www.facebook.com/about/privacy
https://policies.google.com/privacy

Atunci cand ne impune legea putem transmite unele dintre datele dvs. personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare la autoritatile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date catre instantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie, sau in fata altor autoritati publice.
Website-ul nostru ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora JustMoveMedia nu are control. Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.

Va recomandam sa cititi politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegeti cum va sunt folosite datele personale de catre acestea.

 1. Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Datele dvs. personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.
Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu va putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele. Ne straduim sa va protejam datele insa nu va putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiteti catre site. Prin aceasta sunteti de acord ca ne furnizati datele dvs. pe propriul risc.
De asemenea, sunteti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor personale este si a dvs., in mod egal iar pentru inceput, sunteti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa site-ul noastre.
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

 1. Ce drepturi aveti

Dorim sa ne asiguram ca in orice moment aveti controlul deplin asupra datelor dvs. si ca va puteti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le aveti potrivit GDPR.

Detalierea drepturilor dumneavoastra:
Dreptul de a fi informat – aveti dreptul de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la modul in care prelucram datele dvs.. Aceste informatii despre datele, scopul si modul in care noi prelucram datele dvs. sunt incluse si in aceasta Politica.
Dreptul de acces la date – aveti dreptul de a accesa datele pe care le prelucram despre dvs., fara a percepe vreun fel de taxa la primele furnizari de date. Daca veti avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate si nejustificate.
Dreptul la rectificarea datelor – in cazul in care identificati ca datele dvs. pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne puteti trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail office@stivuitoarenoi.ro .
Dreptul de a te opune marketing-ului direct – va puteti opune oricand si dezabona la comunicarile noastre de marketing direct in orice moment. Puteti face acest lucru usor prin a da click pe linkul „dezabonare” in orice e-mail pe care le vom trimite catre dvs. sau printr-o solicitare trimisa la datele de contact mentionate mai sus.
In plus, puteti opta pentru retragerea consimtamantului exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin aceleasi canale prin care va comunicam aceste oferte, respectiv: email, sms sau notificari push-up, etc..
Retragerea consimtamantului (prin dezabonare sau solicitare scrisa) nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
Dreptul de stergere a datelor – aveti dreptul de a ne solicita stergerea datelor dvs. in oricare dintre situatiile urmatoare: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
Vom putea respinge solicitarea dvs. de stergere a datelor daca: suntem tinuti sa ne conformam unor obligatii legale de a pastra datele sau daca datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie.
Dreptul de a restrictiona prelucrarea –aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor in una din situatiile descrise mai jos.
(a) exactitatea datelor este contestata de dvs., pentru o perioada care ne va permite sa verificam corectitudinea datelor;
(b) prelucrarea datelor este ilegala iar dvs. va opuneti stergerii datelor si ne soliciti restrictionarea prelucrarii acestor date;
(c) nu mai avem nevoie de datele dvs., dar acestea sunt solicitate de dvs. pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;
(d) dvs. ridicati unele obiectii cu privire la prelucrarea datelor bazata pe interesele noastre legitime, in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului le depasesc pe cele ale persoanei vizate (adica ale dvs.).
Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: avem consimtamantul dvs. sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta sau pentru a proteja drepturile Stivuitoare-Lize sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Dreptul de portabilitate- aveti dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Stivuitoare-Lize catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
Dreptul de a face plangeri la autoritatea de supraveghere – aveti dreptul sa depuneti plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”).
Inainte de a face acest lucru avem rugamintea sa ne contactati cu promisiune ca vom depune toate eforturile pentru o rezolvare pe cale amiabila a problemelor aparute.

Va mai informam ca inainte de a da curs oricarei solicitari privind drepturile dvs., ne vom asigura ca sunteti titularul datelor pentru care va exercitati aceste drepturi, iar pentru acest scop va putem solicita unele informatii pentru a va verifica identitatea si in acelasi timp corespondenta pe care o vom purta o putem pastra.
Nu vom solicita o taxa pentru solicitarile primite in sensul exercitarii vreunui drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.
Termenul de raspuns la solicitarile valide va fi de maximum 30 zile, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem intr-un termen de maximum 60 zile.

 1. Confidentialitatea minorilor

Nu contactam cu buna stiinta si nu colectam informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani, nu avem ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
Daca doriti sa ne anuntati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne trimiteti un email la office@stivuitoarenoi.ro .

 1. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.
Ultima actualizare – Octombrie 2023

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
X